
Пиріг із твердим і кисломолочним сиром
Пиріг із твердим і кисломолочним сиром - нескладна в приготуванні, несолодка випічка з простими і доступними інгредієнтами. Начинка з твердого та кисломолочного сиру і кропу виходить дуже ароматною. Зелень додає свою смакову нотку сирній начинці, робить сирну начинку більш виразною. Кисломолочний сир можна замінити сиром рікота. У будь-якому випадку у Вас вийде смачний, легкий і ситний пиріг, що ідеально підходить як для сніданку з чашкою улюбленого чаю, так і для частування гостей або пікніка.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Cottage Cheese 9%
200 г.
Pyryatyn Smetankovyy Hard Cheese 50%
200 г.
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
4 шт.
Homemade Butter
100 г.
7 Flour 1kg
250 г.
Dobryk Baking Powder
1 ч. л.
Garlic
3 зубчики
Dill 70g
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Твердий сир натерти на крупній тертці і змішати його з 2 сирими яйцями і кисломолочним сиром.
02
Додати пропущений через часниковий прес часник і дрібно нарізаний кріп, злегка посолити. Ретельно перемішати.
03
Приготувати тісто. Змішати 2 яйця і розм'якшене вершкове масло.
04
Додати 1 ч. л. солі (без верху), борошно і розпушувач.
05
Замісити тісто.
06
Форму для пирога злегка змастити вершковим маслом. Викласти тісто, формуючи бортики.
07
Начинку викласти на тісто, добре розрівняти.
08
Випікати пиріг в розігрітій до 180°С духовці 40 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores