
Пельмені з лососем і судаком
У вікіпедії дається таке визначення пельменів: страва у вигляді відварених виробів із прісного тіста з начинкою з рубленого м'яса або риби. Насправді пельмені можна приготувати з різними начинками. Кожен може підібрати начинку за своїм смаком. При цьому класика жанру - це, звичайно, пельмені з начинкою з рубленого м'яса (фаршу). Запропонований варіант - пельмені з лососем і судаком. Подаються відварені в підсоленій воді пельмені в гарячому рибному бульйоні, звареному з голів, хвостів і кісток, які залишилися після розбирання риби. Пельмені можна приготувати і про запас, зберігати замороженими, дістати з морозилки і приготувати безпосередньо перед вживанням. Дуже зручно!
Ingredients for the recipe
Ingredients
Yeast Dough
400 г.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
0,25 ст. л.
Pike Perch Gutted
150 г.
Chilled Salmon Piece
500 г.
Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g
50 мл.
Chicken Egg C0 1pc
2 шт.
Packed Onion from 3kg
2 шт.
Dill 70g
2 стеблі
Carrots
15 г.
Leek
10 г.
Bay Leaf
2 шт.
Garlic
1 шт.
Mriya Black Pepper Peas 20g
2 г.
Salt Egypt
35 г.
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Обробити рибу, витягнути кістки, філе нарізати маленькими кубиками. З голів, хвостів і кісток зварити бульйон, в якому будуть подаватися пельмені.
02
Субпродукти покласти в каструлю з холодною водою. Нарізати ріпчасту цибулю, цибулю-порей, моркву і подрібнити часник. Додати нарізані овочі в каструлю з рибою. Поставити каструлю на вогонь, додати сіль і перець за смаком, довести до кипіння, після зменшити вогонь до мінімуму. Варити рибний бульйон протягом 5 годин.
03
Для приготування начинки, до нарізаного філе, додати білки заздалегідь відварених яєць, 10 г. обсмаженої цибулі, влити вершки, оливкову олію, додати 2 гілочки кропу. Додати сіль і перець за смаком, ретельно все перемішати.
04
Тісто розкачати до товщини 1-2 мм., вирізати кружальця для пельменів з допомогою склянки. У центр кожного кружечка викласти начинку, згорнути навпіл, защипнути краї. Відварити пельмені в підсоленій воді з додаванням перцю горошком і лаврового листа, а також 2 розчавленими зубчиками часнику і 3 гілочками кропу, протягом 5-6 хвилин.
05
Подавати пельмені в гарячому бульйоні, прикрасити зверху зеленню і тонкими скибочками часнику.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores