
Печиво "Каштани"
Печиво "Каштани" - оригінальний, цікавий рецепт, за яким виходить смачне, що тане в роті, ніжне пісочне печиво. Із запропонованої кількості інгредієнтів у Вас вийде приблизно 40 штук: продуктів йде невелика кількість, а печива виходить досить багато. Зверніть увагу на те, що в рецепті використовуються відварні жовтки. На останньому етапі приготування замість подрібнених горіхів готове печиво за бажанням можна обваляти в присипці з вафельних коржів, натерши їх на дрібну тертку. Можна застосувати і кокосову стружку. Приготуйте суперпісочні "Каштани", порадуйте близьких домашньою випічкою, ще раз здивувавши їх своїми кулінарними здібностями.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Homemade Butter
250 г.
Ovostar Liquid Egg Yolk Mix 1kg
6 шт.
KhMZ Sour Cream 20%
3 ст. л.
Vash Tsukor Sugar 10kg
250 г.
Auchan Vanilla Sugar 8g
2 ч. л.
Dobryk Baking Powder
2 ч. л.
7 Flour 1kg
250 г.
Hazelnut
150 г.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
5 ст. л.
Yunga Cocoa with Milk Cocoa Drink 300g
3 ст. л.
Preparation steps
01
Варені яєчні жовтки розтерти з маслом (200 г.).
02
Додати сметану і перемішати.
03
Додати цукор (50 г.) і ванільний цукор, перемішати.
04
Додати розпушувач і борошно, замісити тісто.
05
Сформувати з тіста невеликі коржики.
06
У центр кожного коржика покласти горіх.
07
Сформувати кульку, розміром з волоський горіх.
08
Деко застелити папером для випічки, викласти кульки, поставити в духовку. Випікати при температурі 180°C протягом 25 хвилин.
09
Для приготування глазурі масло (50 г.), цукор (200 г.), какао і молоко довести до кипіння і кип'ятити, поки цукор повністю не розчиниться.
10
Решту горіхів подрібнити.
11
Готове печиво вмочити в теплу глазур.
12
Потім обваляти в горіхах.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores