
Печена брюссельська капуста з часником
Із брюссельської капусти можна приготувати дуже багато смачних і неймовірно корисних страв. Наприклад, печену брюссельську капусту з часником. Після запікання в духовці капуста змінить свій колір з яскраво-зеленого на буро-зелений і, звичайно, підрум'яниться, стане злегка хрусткою зовні, але ніжною, соковитою і м'якою всередині. Часничок додасть страві легку гостроту і аромат. При бажанні можна посипати капусту натертим пармезаном і відправити в духовку ще на 5 хвилин. В результаті приготування у Вас вийде відмінний овочевий гарнір. Просто, низькокалорійно і дуже корисно!
Ingredients
Капуста брюссельська
500 г.
Часник
3 шт.
Сік лимонний
1 ч. л.
Олія оливкова
2 ст. л.
Сіль
за смаком
Перець чорний мелений
за смаком
Preparation steps
01
Духовку розігріти до 180°C.
02
Капусту викласти у вогнетривку форму, додати дрібно нарізаний часник, змішати.
03
Скропити оливковою олією і лимонним соком, додати сіль і перець за смаком.
04
Випікати 20 хвилин, дістати з духовки, перемішати, випікати ще 10 хвилин. Дістати з духовки, посолити.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores