Паве - Image

Паве

Number of servings: 4Cooking time: 1 hDifficulty: MediumMeal: Dinner

Паве - це десертне блюдо бразильської кухні, цілком доступне за складом і не складне в приготуванні. Головна умова - дуже свіжі яйця, так як в процесі приготування вони не проходять термообробку. Вершки беруться жирні і густі. Шоколад бажано використовувати чорний. Яєчні білки необхідно збивати в тугу піну. Десерт Паве подають охолодженим, можна окремо на маленьких тарілочках або на великому блюді нарізаним порційними шматками. Прикрашають тертим шоколадом. Паве – це дуже смачний десерт для дітей і дорослих, на свято і на кожен день.

Ingredients for the recipe

Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
60.80 - 79.00

Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g

950 g

Ingredients

Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g

250 мл.

Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g

200 мл.

Boiled Condensed Milk

1 банка

Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs

4 шт.

Delicia Marharytka Milk Glaze Cookies

250 г.

Merci Dark Chocolate Candies 250g

100 г.

Akvulya Still Water 2l

150 мл.

Preparation steps

01

Жовтки відокремити від білків. Жовтки злегка розтерти. До жовтків додати згущене молоко і молоко, перемішати, поставити на вогонь і варити до загустіння. Готовий крем охолодити.

02

Влити 150 мл. води в невелику каструлю, додати шоколад і прогріти 5 хвилин до повного розчинення шоколаду.

03

Печиво вмочити в шоколад. Викласти шар печива в форму, зверху половину крему. Шари повторити.

04

Охолоджені білки збити міксером в густу піну. Збити вершки. Потім з'єднати вершки з білками і акуратно перемішати.

05

Вершки і білки викласти у форму і розрівняти, поставити в холодильник для охолодження.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Ceviche from European bass

Ceviche from European bass

2

25 min