
Паска з рікоти і маскарпоне з мигдалем
Попереду світле недільне свято – Великдень. Напевно, Вам хочеться спекти обов'язковий солодкий великодній атрибут своїми руками і порадувати домашніх свіжою і ароматною випічкою. Стандартним варіантом пасочек зараз нікого не здивувати, тому пропонуємо приготувати паску з рікоти і маскарпоне з мигдалем. Незвично, правда? Такі ласощі, безсумнівно, порадують всіх сирних любителів, адже в них містяться два різновиди традиційного італійського сиру. Смажений мигдаль в поєднанні зі спокусливим чорним шоколадом надає пасці характерний горіховий смак, а цукати як ніколи до речі. А найцікавіше, що в рецептурі цієї паски немає ні молока, ні муки, ні яєць. І випікати її не потрібно.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Sterilgarda Ricotta Cheese 250g
5,5 ст. л.
Mlekoma Mascarpone Cheese 250g
4,5 ст. л.
Verival Unrefined Cane Sugar 500g
2 ст. л.
Carmencita Vanilla Extract 150ml
за смаком
Roasted Almonds
за смаком
Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g
1 ст. л.
Auchan Dark Chocolate 72% 100g
за смаком
Assorti Candied Fruits
5 ст. л.
Preparation steps
01
Скласти марлю в кілька шарів, викласти її у форму для паски, при цьому залишити марлю із запасом.
02
У блендері змішати маскарпоне і рікоту, всипати цукор і ваніль. Збити до однорідності. Викласти суміш у миску.
03
Вершки збити, додати їх до суміші сирів в миску. Додати сюди ж подрібнені горіхи, цукати і подрібнений шоколад.
04
Викласти масу у форму, накрити зверху марлею, встановити зверху щось важке, поставити в холодильник на ніч.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores