Гострий соус із коріандром - Image

Гострий соус із коріандром

Number of servings: 2Cooking time: 15 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

При приготуванні цього соусу зазвичай використовується блендер, але якщо всі інгредієнти злегка збити виделкою, то зовні соус вийде більш мальовничим. Готується гострий соус всього 15 хвилин. З інгредієнтами і спеціями можна сміливо експериментувати. Замість лимона іноді використовують лайм. Рослинну олія замінюють оливковою або арахісовою. Але основним інгредієнтом залишається свіжий коріандр. Його пряний трохи різкуватий аромат зробить незабутнім будь-яку страву, до якої його подадуть. Соус добре поєднується з рибою, м'ясом і овочами, особливо якщо ті приготовлені на грилі або на пару. Крім цього, соус можна використовувати як маринад, особливо для морепродуктів.

Ingredients for the recipe

Casa Rinaldi Lemon Juice 200ml
38.10

Casa Rinaldi Lemon Juice 200ml

200 ml

Ingredients

Casa Rinaldi Lemon Juice 200ml

50 мл.

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

100 мл.

Akura Chile Sweet Sauce 200ml

1 ст. л.

Litniy Med Honey 750g

2 ч. л.

Garlic

2 зубчики

Auchan Lemon Zest in Jar 45g

1 ст. л.

Salt Egypt

за смаком

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Preparation steps

01

Свіжий коріандр промити під водою, а потім обірвати листя від стебел.

02

Часник очистити від лушпиння та дрібно нарізати.

03

З половинки лимона зняти цедру, а потім видавити з нього сік.

04

Всі інгредієнти скласти в чашу для блендера і перебити все в однорідне пюре.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min