
Апельсиново-ванільний кекс
Вашій увазі сьогодні із задоволенням пропонуємо рецепт чудесного десерту - апельсиново-ванільного кексу. Цей кекс буде дуже доречним до вечірнього чаю або кави. Також добре цей десерт вживати в якості сніданку. Адже, він дуже ситний і поживний. А ще, ви повинні його спробувати, бо він неймовірно смачний. Крім того, чудовий сонячний колір даного кексу прекрасно підніме вам настрій. Адже, кекс буде подібно сонечку в тарілці. Кекс дуже добре зберігається на протязі декількох днів, тому його добре готувати про запас. Такий кекс, наприклад, відмінно зарядить енергією вашого малюка на перерві або підніме вам настрій у складний робочий день.
Ingredients
Апельсин
1 шт.
Борошно
200 г.
Розпушувач
2 ч. л.
Ванільний цукор
1 ч. л.
Яйця
3 шт.
Цукор
150 г.
Вершкове масло
150 г.
Цукрова пудра
100 г.
Preparation steps
01
Масло кімнатної температури збити з цукром. По одному вбити яйця, перемішати.
02
Додати в суміш терту апельсинову цедру і сік, вичавлений із апельсина.
03
Змішати борошно, ванільний цукор і розпушувач. Сухі інгредієнти додати до масляної суміші. Перемішати.
04
Тісто викласти у форму і випікати в духовці при 170ºС 30 хвилин.
05
Остиглий кекс посипати цукровою пудрою.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores