
М'ясо тушковане по-арабськи
Арабська кухня дуже різноманітна і смачна. Ті, хто хоч раз подорожував по східних країнах, не пропустили можливість в цьому переконатися. Для тих, хто не бував на Сході, пропонуємо влаштувати його у себе на кухні. Оскільки араби люблять щільно поїсти, безсумніву популярним продуктом у них є м'ясо. Ось його ми і приготуємо. За основу візьмемо яловиче м'ясо (свиняче м'ясо заборонено вживати із-за релігійної традиції в їх країнах), яке тушкуватимемо з томатами. А оскільки ми згадували про те, що араби люблять щільно поїсти, то без гарніру ніяк не обійтися. Це може бути і відварений рис і жарена картопля, і куди ж без гострого арабського соусу?! не забудьте про цю пікантну "родзинку" східної кухні!
Ingredients for the recipe
Ingredients
Beef Stew
600 г.
Source Naturals OmegaEPA Fish Oil 100 softgels
30 г.
Pink Tomato in Packing
100 г.
Onion
1 шт.
Garlic
1 шт.
Pripravka Lemon Acid 20g
4 г.
Fresh Greens Mix 100g
пучок
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Підготувати основний інгредієнт - м'ясо. Нарізати на великі шматки, потім його посолити і поперчити. Насікти зелень і посипати нею м'ясо, а також додати лимонної кислоти (декілька крапель буде достатньо). У цьому маринаді настояти м'ясо близько 2 годин.
02
Наступним етапом буде пасерування помідорів. Їх слід помити, обдати окропом, надрізати і зняти шкірку. Далі нарізати їх часточками і помістити в сотейник з оливковою олією. До томатів помістити часточки часнику, дрібно нарізану цибулю і пасерувати. Додати мелений чорний перець, пару крапель лимонної кислоти і солі.
03
Коли м'ясо замаринується його слід обсмажити з жиром, а потім перекласти до овочів в сотейник. Далі разом з тушкованими овочами смажити на слабкому вогні, накривши кришкою. При подачі посипати зеленню кожну порцію.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores