Медово-коричне масло - Image

Медово-коричне масло

Number of servings: 8Cooking time: 15 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Вершкове масло відноситься до числа найуживаніших продуктів. Його часто використовують для приготування бутербродів. Щоб урізноманітнити смак бутербродів, в масло можна додати інші продукти. Так можна легко зробити оселедцеве, часникове масло, масло з бринзою, сиром, гірчицею, лососем, зеленню. Продукти, що додаються до масла, можна натерти на тертці, порубати або протерти через сито і змішати з розтертим маслом. Рекомендується збити суміш до отримання однорідної маси. У медово-коричного масла, пропонованого в даному рецепті, смак меду і аромат кориці. Мед має високі поживні, лікувально-профілактичні і бактерицидні властивості, тому медово-коричне масло корисне для здоров'я.

Ingredients

Вершкове масло

120 г.

Цукрова пудра

120 г.

Мед

120 г.

Кориця

1 ч. л.

Ванільний цукор

1 ч. л.

Сіль

за смаком

Preparation steps

01

Збити вершкове масло у великій мисці міксером 1-2 хвилини. Додати цукрову пудру, мед, корицю, ванільний цукор і сіль.

02

Збити до однорідної кремової маси.

03

Прибрати масло в холодильник. Діставати масло з холодильника за кілька хвилин до подачі на стіл, щоб трохи розм'якшилося.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min