Манні фрикадельки для супу або десерту - Image

Манні фрикадельки для супу або десерту

Number of servings: 4Cooking time: 15 minDifficulty: EasyMeal: Dinner

Якщо ви хочете швидко приготувати смачний і оригінальний суп, який буде не занадто жирним, але при цьому досить ситним, то вам слід приготувати суп з манними фрикадельками. Варити манні фрикадельки потрібно в киплячій, злегка підсоленій воді, а краще в бульйоні, не більше 4-5 хвилин. Фрикадельки, відварені у звичайній воді без солі, можуть стати основою для солодкого десерту. Додавання в манну кашу пармезану надає аромат і незабутній смак фрикаделькам. Ніжний суп з манними фрикадельками сподобається навіть самій вибагливій дитині. Смачно, корисно і швидко - все, що потрібно для чудового обіду.

Ingredients

Вода

4,5 ст. л.

Крупа манна

3,5 ст. л.

Масло вершкове

1,5 ч. л.

Сіль

за смаком

Сир пармезан

1,5 ст. л.

Яйце куряче

0,5 шт.

Preparation steps

01

Покласти вершкове масло в невелику каструлю, поставити її на середній вогонь, розтопити масло. Влити в каструлю воду і додати сіль. Висипати манку, ретельно перемішати. Постійно помішуючи, готувати, поки манка не буде прилипати до стінок каструлі.

02

Додати в кашу попередньо збите яйце і натерти в каструлю пармезан.

03

За допомогою ложки сформувати кульки з манної маси. Відварити фрикадельки в підсоленій киплячій воді, протягом 4-5 хвилин, у разі якщо фрикадельки для супу, якщо ж для десерту, тоді солити воду не потрібно, і при приготуванні тіста для фрикадельок сіль замінити на рівну кількість цукру.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Манні фрикадельки для супу або десерту – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua