
Салат макаронний
Макаронний салат – кращий спосіб урізноманітнити Ваш повсякденний раціон. Незаперечні достоїнства салатів з додаванням макаронних виробів в тому, що, по-перше, вони подаються відразу після приготування і, як правило, в гарячому вигляді; по-друге, вони прості і легкі в приготуванні, і що найприємніше – швидкі. І, по-третє, такі салатики досить ситні і поживні, завдяки своїй самодостатності їх прирівнюють до повноцінних гарнірів. Відмінні смакові якості дозволяють макаронам відмінно поєднуватися з будь-якими продуктами. Ну і на завершення варто зазначити, що використовуючи різні види макаронних виробів різної форми, Ви не тільки урізноманітните зовнішній вигляд салатику, а й отримаєте нові смакові нотки.
Ingredients
Макарони
200 г.
Цукіні
100 г.
Олія оливкова
20 мл.
Капуста брокколі
200 г.
Шинка
100 г.
Цибуля
100 г.
Сіль
за смаком
Preparation steps
01
Макарони відварити в підсоленій воді до готовності. Цибулю очистити від лушпиння і подрібнити. Шинку нарізати соломкою і обсмажити на сковороді з олією.
02
Цукіні помити і нарізати кубиками. Брокколі помити, розібрати на суцвіття і обсмажити разом з цукіні. Всі інгредієнти з'єднати і перемішати салат.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores