
Лосось із соусом із сметани і щавлю
Добре коли у вашому арсеналі є такі рецепти, які дозволяють при мінімумі часу отримати максимум користі і можливість приготувати вишукану страву. Та де ж такі взяти? - Запитаєте ви. І ми вам відповімо - як завжди у нас. Сьогодні обов'язково приготуйте страву по цьому чудовому рецепту. Смак страви прекрасний. Лосось - риба сама по собі самодостатня і смак її зіпсувати не можливо. Але сьогодні надавши даний рецепт ми вам пропонуємо не тільки не зіпсувати смак лосося, а тільки його підкреслити. Соус зі сметани і щавлю вийде неймовірно ароматним і ще більше підкреслить аромат і благородство нашої рибки. Страва подається з соусом самостійно. Приємного апетиту!
Ingredients
Цибуля червона
1 шт.
Сидр сухий
500 мл.
Щавель
200 г.
Сметана
100 г.
Лимон
1 шт.
Помідор
2 шт.
Лосось
800 г.
Масло вершкове
50 г.
Сіль
за смаком
Перець чорний мелений
за смаком
Preparation steps
01
У глибоку каструлю додати сидр, поставити на сильний вогонь, всипати подрібнений червоний цибулю, уварити на третину.
02
Додати в сковороду сметану, вичавлений лимонний сік і щавель, тушкувати 2 хвилини, при цьому постійно помішуючи.
03
Додати в сковороду очищені від шкірки і дрібно нарізані помідори, додати сіль і перець за смаком, зняти сковороду з вогню.
04
В окремій сковороді обсмажити на вершковому маслі лосось, протягом 2 хвилин з кожного боку.
05
При подачі викласти лосось на тарілку, полити зверху соусом.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores