
Лимонні креветки
М'ясо цього представника ракоподібних у багатьох країнах світу вважається справжнім делікатесом. Креветки - неймовірно корисний продукт. Концентрація корисних мікроелементів в креветках вражає. Вона в 50 разів більше, ніж у м'ясі. У продажу можна знайти креветки в різному вигляді: охолоджені, заморожені, готові, консервовані. Найбільш корисними вважаються свіжозаморожені креветки. Найчастіше в магазинах можна зустріти заморожені варені креветки. Рецепт "Лимонні креветки" вимагатиме від Вас мінімум часу і зусиль. Креветки запікаються в духовці під оригінальним соусом, інгредієнтами якого є вершкове масло, лимонний сік, часник і зелень: базилік і розмарин.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Delfin Frozen Peeled Shrimp 200g
400 г.
Homemade Butter
400 г.
Garlic
4 шт.
Basil in Pot
25 г.
Casa Rinaldi Lemon Juice 200ml
50 мл.
Rosemary
25 г.
Preparation steps
01
Викласти на деко заморожені неочищені креветки.
02
У блендер додати масло, часник, зелень - базилік, розмарин, влити лимонний сік, перемішати.
03
На кожну креветку на деко викласти трохи суміші з чаші блендера.
04
Запікати креветки протягом 30 хвилин в розігрітій духовці до температури 160°C. При подачі викласти креветки на тарілку, полити зверху соусом із деко.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores