
Сочевичний суп з сиром
Сочевичний суп з сиром – це надзвичайно поживно та смачно. Його дуже часто використовували наші предки як ліки, тому в корисності цієї страви немає сумніву. Чечевиця зараз не дуже часто використовується, вона є трішки забутою людьми рослиною, проте загальне погіршення стану навколишнього середовища, потребує активізації нових вітамінних комплексів, саме такою є ця дивовижна складова нашої страви. Проте не слід забувати і про її смакові властивості, які вдало доповнюються ніжним, духмяним сиром. Актуальність даної страви просто зашкалює, її легкість та здатність насичувати організм енергією, приємно порадує вас. Тому готуйте із задоволенням!
Ingredients for the recipe
Ingredients
Khersonskyy Syr Korolivskyy Cheese 45%
150г
Metro Chef Green Lentil 500g
350г
Onion
2шт
Carrots
150г
Garlic
100г
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
10мл
Salt Egypt
2г
Spice Black Pepper Ground
2г
Akvulya Still Water 2l
1600мл
Cilantro 70g
50г
Lime
150г
Preparation steps
01
Головку часнику очистити, зрізати верх.
02
Пару цибулин очистити від лушпиння. Моркву очистити і нарізати кружечками.
03
Сочевицю промити, покласти в каструлю разом з морквою та цибулею, залити водою, довести до кипіння. Посолити, поперчити, зменшити вогонь, варити, поки сочевиця не розвариться (15 хвилин).
04
Витягнути з каструлі цибулини. Додати запечений часник, подрібнити блендером до отримання однорідної суміші.
05
Додати натертий на дрібній тертці легкий сир, перемішати до повного розчинення сиру.
06
Розлити суп по тарілках, прикрасити кінзою і скибочкою лайма.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores