
Пісний суп із буряка з апельсиновою цедрою
Бракує яскравих фарб? Скучили за літом? Пропонуємо розфарбувати своє життя яскравими фарбами, приготувавши ароматний літній пісний суп із буряка з апельсиновою цедрою за нашим рецептом. Ситний і поживний, наш супчик буде в нагоді, якщо ви дотримуєтеся дієти або постите, так як містить всі необхідні вітаміни, макро- і мікроелементи. Незвичайний смак і легкий наліт вишуканості нашій страві додає незвичне поєднання самих звичайних продуктів - буряка, цибулі та моркви, приправлених апельсиновою цедрою. І останній акорд - пару листочків м'яти, яка надає супу характерного пікантного запаху з холодком. Легко, смачно, просто і корисно. Приємного апетиту!
Ingredients for the recipe
Ingredients
Beetroot
2 шт.
Carrots
2 шт.
Onion
1 шт.
Banka Spetsiy Orange Zest 90g
1 шт.
Woodwick Mint Leaves and Oak Candle 453g
для прикраси
Salad Sunflower Oil 500ml
2 ст. л.
Akvulya Still Water 2l
2 л.
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Цибулю почистити, порізати півкільцями. Моркву і буряк очистити і дрібно нарізати.
02
У каструлі розігріти олію, обсмажити цибулю. Додати моркву і буряк, смажити ще 3-4 хвилини. Залити гарячою водою і варити 30 хвилин. Посолити.
03
Потім все відправити у блендер і перетворити в пюре.
04
Цедру апельсина натерти на дрібній тертці і додати в готовий суп. Прикрасити листочками м'яти.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores