
Баранина з ріпою і солодкою цибулею в червоному вині
Повноцінна, смачна, ситна і ароматна страва, яка порадує ваших гостей, вони будуть захоплюватися вашою кулінарною майстерністю. Можливо і часу потрібно чимало, щоб приготувати баранину в такому вигляді, але результат не змусить вас чекати. Таку соковиту і смачну баранину ви ще не куштували! У страві багато інгредієнтів, які доповнюють один одного, роблять страву повноцінною, ароматною і дуже смачною. Повірте, всі, хто тільки відчує аромат цієї страви, будуть вражені цим багатим букетом. А спробувавши хоч шматочок, вони закохаються в страву відразу ж. Ну а ви будете улюбленим кулінаром з цих пір, вас всі проситимуть поділитися смачним і чудовим рецептом приготування баранини.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Giacondi Red Dry Wine 12% 3l
0,5 л.
Terra Rich Frozen Lamb Hind Leg
200 г.
Ukrainski Pecherytsi Kremovi Champignons 500g
100 г.
Meat Time Beef Broth 0.5l
1 л.
Vinnytsia Mustard 125g
1 ст.л.
Diamir Tuna in Vegetable Oil 80g
50 мл.
Korolivskyi Smak Refined Rapeseed Oil 1l
400 г.
Carrots
100 г.
Celery Stalk
1 шт.
Onion
1 шт.
Garlic
10 г.
Kotanyi Chopped Basil 9g
20 г.
Metro Chef Cutted Thyme 60g
2 шт.
Bay Leaf
1 шт.
Preparation steps
01
Спочатку дрібно нарізати моркву, цибулю та стебла селери. Підготувати сотейник з рослинною олією та на швидкому вогні, обсмажити попередньо порізані овочі.
02
Шматочки баранини додати до обсмажених овочів та готувати до отримання коричневої скоринки на м’ясі. Якщо виникне небезпека, що овочі почнуть підгорати,- додати ще масла.
03
Нарізати філе баранини кубиками двох – трьох сантиметрів та додати в сотейник, після цього добавити часник та обсмажити протягом двох хвилин. Залити все бульйоном та вином. Зменшити вогонь, накрити сотейник кришкою та залишити готуватись на одну годину.
04
Тим часом почистити цибулю та ріпу, останню нарізати сегментами по три – чотири сантиметри, а цибулю розрізати на половинки. Гриби нарізати тоненькими скибочками. На рослинному маслі обсмажити цибулю, ріпу та печериці і перекласти все це до сотейника з бараниною. Отриману суміш перемішати, кинути перець горошком, лавровий листок і чебрець. Залишити ще на сорок хвилин на легкому вогні. Після чого додати гірчицю, добре перемішати, посолити та залишити готуватися ще п’ять хвилин. Зняти з вогню, посипати рубаним базиліком і подавати, поки гаряче.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores