
Лагман у мультиварці
Лагман - дуже популярна середньоазіатська страва із м'яса, овочів та спеціальної лагманної локшини - дуже смачна і поживна. Своїм національним його вважають казахи, узбеки, киргизи та китайці. Для приготування цієї страви потрібно чимало часу і зусиль. Але технічний прогрес і розвиток нових технологій значно спростили процес готування. Крокуючи в ногу з часом, ми пропонуємо вам рецепт приготування лагмана в мультиварці. Страва на смак нічим не відрізняється від приготованої за традиційним рецептом, а вітаміни, мінеральні і поживні речовини, що входять до складу продуктів, зберігаються ще в більшій кількості. Спробуйте - вам сподобається!
Ingredients for the recipe
Ingredients
Natural Chops Pork
700 г.
Carrots
1 шт.
Packed Onion from 3kg
2 шт.
Packed Potatoes
3 шт.
Packaged Green Peppers
2 шт.
Kozhen Den Root Celery Seeds 0.3g
1 шт.
Marinado Tomato Paste 25% 460ml
2 ст. л.
Fresh Greens Mix 100g
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Salad Sunflower Oil 500ml
за смаком
Taia Egg Noodles Pasta 400g
400 г.
Preparation steps
01
М'ясо нарізати середніми шматочками. Обсушити. У чашу мультиварки влити соняшникову олію і включити режим смаження, додати м'ясо і смажити 30 хвилин.
02
Поки м'ясо смажиться, нарізати цибулю півкільцями, моркву і селеру брусочками.
03
Через 30 хвилин смаження м'яса додати в мультиварку цибулю, моркву і селеру. Перемішати.
04
Потім картоплю брусочками і болгарський перець соломкою. Посолити і перемішати.
05
Потім додати томатну пасту.
06
Додати води, залежно від бажаної густоти лагмана, але не вище мітки на внутрішній стороні чаші. Закрити щільно кришку, виставити режим тушкування і тушкувати 1,5-2 години.
07
Поки все тушкується, відварити локшину.
08
Готову локшину полити приготованою в мультиварці масою. Посипати нарізаною зеленню.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores