Кольрабі, тушкована з курячим філе і овочами - Image

Кольрабі, тушкована з курячим філе і овочами

Number of servings: 6Cooking time: 50 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Кольрабі, тушкована з курячим філе і овочами - смачна і ситна друга страва, до того ж корисна і поживна. У списку овочевих інгредієнтів цієї страви поряд із часто використовуваними овочами: помідорами, ріпчастою цибулею, болгарським перцем і морквою особливе місце займає цікавий інгредієнт - капуста кольрабі. Багато хто байдужі до цього овочу, оскільки не знають про його корисні властивості і про способи приготування цього продукту. А між тим, цінність кольрабі, як дієтичного та лікувального продукту, не підлягає жодним сумнівам. Можливо, що перше Ваше "знайомство" з цим продуктом відбудеться під час приготування запропонованого блюда.

Ingredients

Кольрабі

500 г.

Куряче філе

500 г.

Помідори

300 г.

Болгарський перець

150 г.

Морква

150 г.

Цибуля ріпчаста

150 г.

Сіль

за смаком

Чорний мелений перець

за смаком

Соняшникова олія

за смаком

Preparation steps

01

Цибулю очистити від лушпиння та дрібно нарізати. Моркву промити й нарізати невеликими кубиками.

02

Куряче філе порізати невеликими кубиками.

03

Перець очистити від насіння і нарізати кубиками. Помідори також нарізати невеликими кубиками.

04

Кольрабі очистити і нарізати невеликими кубиками.

05

Обсмажити цибулю на олії, потім додати моркву. Слідом додати куряче філе і залишити тушкуватися 10 хвилин.

06

Далі додати перець і кольрабі і протушкувати ще 5 хвилин.

07

Потім додати помідори. Все перемішати, за смаком посолити і поперчити і залишити тушкуватися ще на хвилин 5-7.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Кольрабі, тушкована з курячим філе і овочами – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua