Клафуті в мікрохвильовій печі - Image

Клафуті в мікрохвильовій печі

Number of servings: 2Cooking time: 15 minDifficulty: EasyMeal: Dinner

У Франції кулінарію порівнюють з мистецтвом, і як зразок відмінного смаку, вона гордо демонструє всьому світу унікальні, витончені страви. Різноманітність десертів цієї країни приголомшує, але пропонуємо зупинитися на приготуванні популярного пирога з фруктовою начинкою. Наповнювати випічку можна будь-якими ягодами на ваш смак, хоча, в класичному варіанті використовують свіжу вишню і обов'язково з кісточкою, для посилення аромату. Уперше печений десерт створили в Ліможе (місто у Франції) в 19 столітті, відтоді він поширився по всій території країни. Популярність охопила страву миттєво, і тоді кулінари придумали рецепт з використанням інших ягід і фруктів (персик, груша, яблуко), назвавши десерт "флонярд".

Ingredients for the recipe

7 Flour 1kg
21.90

7 Flour 1kg

1 kg

Ingredients

7 Flour 1kg

25 г.

Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs

1 шт.

Vash Tsukor Sugar 10kg

40 г.

Auchan Vanilla Sugar 8g

1 ч. л.

Pott Rum 54% 0.7l

1 ст. л.

Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g

100 мл.

Goji Berries

за смаком

Preparation steps

01

Замісити тісто з таких інгредієнтів: яйце, 25 г. борошна, 40 г. цукру, 1 ст. л. алкоголю (ром або портвейн), 100 мл. нежирних вершків. Замісивши рідке тісто, додати ягоди за смаком (залежно від розміру форм).

02

Використовувати ягоди можна і заморожені, заздалегідь розморозивши (хвилин 20). Форми змастити олією. Укласти в них тісто.

03

Відправити клафуті до мікрохвильової печі. Готувати при повній потужності 3-4 хвилини. Як тільки тісто підніметься - дістати з печі. Потім воно трохи опуститься. Подавати теплим.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min