
Кассероль із помідорами і шинкою
Кессероль ще у ацтеків вважався як дуже поширена страва. А так як ацтеки - це був народ досить освічений і процвітав, то вже можна судити, що і кухня у них була на вищому рівні. Ацтеки готували кессероль із м'ясом. У наш же час існує чимало різних рецептів, один з яких ми вам і пропонуємо. Кессероль з помідорами і шинкою - це досить простий варіант цієї страви. Вам не потрібно довго стояти біля плити, досить відправити всі інгредієнти в духовку, а вона зробить майже всю роботу. Завдяки скоринці, яка утворюється під час запікання, страва стає ще більш смачною. Ви можете подавати її, посипавши зеленню. Можна вживати і як самостійну страву, і також з гарніром.
Ingredients
Яйця
8 шт.
Сметана
500 мл.
Сир
500 г.
Шинка
500 г.
Хліб
800 г.
Помідори черрі
400 г.
Петрушка
1 пучок
Сіль
за смаком
Перець чорний мелений
за смаком
Оливкова олія
за смаком
Preparation steps
01
Збити разом яйця, сметану, сіль, перець, тертий сир, нарізаний на кубики хліб і шинку. Суміш вилити в змащену оливковою олією форму для запікання.
02
Зверху розмістити помідори черрі по всій поверхні, накрити фольгою і поставити в розігріту до 200°С духовку на 40 хвилин.
03
Зняти фольгу і готувати кассероль, поки не стане золотистого кольору. Готовий кассероль посипати дрібно нарізаною петрушкою.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores