
Картопля-гармошка з грибною начинкою
Картопля-гармошка з грибною начинкою - страва, яка представляє собою фаршировану грибами з подрібненою зеленню і запечену в духовці картоплю. Гриби при тепловій обробці виділять сік, який вбере в себе картопля. Порада: грибну начинку потрібно вкладати в саму глиб картоплі, акуратно розсовуючи нарізані пласти. Картопля-гармошка виглядає ефектно і апетитно і може служити відмінним гарніром до будь-якої страви.
Ingredients
Картопля
5 шт.
Гриби
100 г.
Кріп
за смаком
Перець чорний мелений
за смаком
Сіль
за смаком
Олія рослинна
2 ч. л.
Preparation steps
01
Для приготування грибної начинки, дрібно нарізати гриби, змішати гриби з подрібненим кропом, додати до суміші сіль і перець за смаком.
02
У кожній картоплині зробити кілька надрізів поперек, не доводячи до кінця.
03
У надрізи вкласти грибну начинку. Застелити деко для випікання фольгою, викласти начинену картоплю. Трохи полити зверху олією. Накрити зверху фольгою, випікати 30 хвилин. Після, зняти фольгу, випікати ще 5 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores