
Картопляний пудинг
У нас в країні пудинг асоціюється з легким повітряним десертом. Проте в Англії, де і було придумано цю страву, його роблять з самих різних інгредієнтів. Спочатку пудинг збирали із залишків їжі. Найчастіше він нагадував звичайну запіканку з м'яса або картоплі. Вже набагато пізніше англійці стали готувати солодкий варіант страви. У нього додавалися горіхи, чорнослив, цукати, яйця, джем, шоколад. Картопляний пудинг, згідно з його назвою, готується на основі картоплі. Ця страва підійде, як для щоденного харчування, так і для святкового столу. Калорійність картопляного пудингу складає всього лише 139 ккал.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Packed Potatoes
350 г.
Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g
50 мл.
Homemade Butter
10 г.
Chicken Egg C0 1pc
2 шт.
Bread Crumbs
30 г.
KhMZ Sour Cream 20%
40 г.
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Картоплю очистити, промити, відварити в підсоленій воді. Рідину злити, картоплю подрібнити в гарячому вигляді в блендері. Остудити.
02
У картопляне пюре додати вершки і яєчні жовтки. Перемішати. Збити окремо яєчні білки, після додати їх у картопляне пюре.
03
Форму для випікання змастити маслом, присипати сухарями, викласти картопляну масу.
04
Поставити в духовку на 20-25 хвилин, випікати при температурі 180°C. Подавати зі сметаною.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores