Картопляна запіканка із сьомгою - Image

Картопляна запіканка із сьомгою

Number of servings: 4Cooking time: 1 h 30 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Поєднання таких інгредієнтів, як картопля і риба в кулінарії є одним із самих популярних, більше того одним із самих вдалих. Запропонована страва "Картопляна запіканка із сьомгою" - тому доказ. Перевага запіканок в тому, що можна приготувати повноцінний обід за порівняно невеликий проміжок часу. Існує два основних види картопляних запіканок: із сирої картоплі та із картопляного пюре. У цьому рецепті використовується пюре. Картопляна запіканка із сьомгою не потребуватиме від Вас багато зусиль, але при всьому при цьому блюдо є в меню багатьох ресторанів. У Вас вийде ніжна і соковита картопляна запіканка з рибою.

Ingredients for the recipe

Packed Potatoes
55.20

Packed Potatoes

per 1 kg

Ingredients

Packed Potatoes

1,5 кг.

Packed Onion from 3kg

1 шт.

Cremio Cooking Cream 25% 200ml

100 мл.

Homemade Butter

100 мл.

Piece Salmon

400 г.

Salt Egypt

за смаком

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Preparation steps

01

Відварити картоплю, остудити, зробити пюре. Додати в пюре вершки і вершкове масло.

02

Подрібнити цибулю, обсмажити на розігрітій сковороді на олії. Додати обсмажену цибулю в пюре.

03

Сьомгу натерти сіллю і перцем, обсмажити на розігрітій сковороді на олії з обох сторін.

04

У форму для випікання викласти половину пюре, зверху викласти нарізану сьомгу, зверху на рибу викласти знову половину картопляного пюре. Змастити зверху вершковим маслом.

05

Випікати в розігрітій до 150°C духовці протягом 40-45 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min