
Картопля "Бомбей"
Основу індійської кухні складають всілякі овочі. Вегетаріанство тут поширене з двох причин: по-перше - з релігійної: в індуїзмі корова вважається священною твариною, а іслам забороняє вживати в їжу свинину. По-друге, в жаркому кліматі м'ясо швидко псується. Зате індійські господині, готуючи вегетаріанську їжу, використовують понад 30 видів приправ і прянощів, що дозволяє досягти дуже яскравого і оригінального смаку страв. У цьому рецепті ми з вами використовуємо "лише" 7 спецій і прянощів, але відчуйте, як цікаво вони змінять смак звичайних овочів.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Packed Potatoes
1 кг
Pink Tomato in Packing
2 шт.
Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml
2 ст.л.
Homemade Butter
100 г
Eco Roman Cumin 15g
1 ч.л.
Runa French Mustard Granular 210g
1 ч.л.
Eco Ground Coriander
1 ч.л.
Eco Turmeric 20g
1 ч.л.
Kamis Black Pepper Pea Spices
0,5 ч.л.
Red Pepper
за смаком
Pripravka Dried Parsley Spices 10g
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Картоплю очистіть, відваріть і крупно поріжте.
02
Помідори крупно поріжте.
03
У сковороду влийте рослинної олії, коли вона трохи нагріється, додайте зерна гірчиці, кмин, куркуму, коріандр, чорний і червоний перець. Прогрійте спеції на слабкому вогні.
04
Імбир дрібно порубіть. У сковороду викладіть вершкове масло і додайте імбир. Обсмажте все кілька хвилин.
05
Додайте помідори, збільште вогонь до середнього і ще трохи просмажте.
06
Слідом додайте картоплю і дрібно посічену зелень, посоліть і все добре перемішайте. Потримайте на вогні ще 5 хвилин і подавайте.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores