
Короп у пиві
Короп - доступний продукт: купити його дуже легко і коштує він порівняно недорого. Ця риба дуже широко використовується в кулінарії. У неї смачне, соковите, злегка жирнувате м'ясо, але невеликий кулінарний недолік коропа - наявність дрібних кісток. Якщо зробити часті поперечні розрізи уздовж всієї риби: від голови до хвоста, можна частково подрібнити дрібні кістки коропа. Страви із коропа в кожній країні готують у відповідності зі своїми кулінарними традиціями. Короп у пиві - один із варіантів приготування цієї риби. Краще використовувати світле пиво, яке додасть страві незвичайний смак. У темного пива більш насичений смак, який здатний заглушити смакові нотки інших інгредієнтів.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Carp Carcass
1 кг.
Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml
40 мл.
Top Grade Wheat Flour
20 г.
Packed Onion from 3kg
20 г.
Rioba Bears Custard Gingerbread 800g
40 г.
Meteor Blanche Beer 0.33l
80 мл.
Salt Egypt
за смаком
Auchan Clove 10g
5 г.
Preparation steps
01
Рибу нарізати порційними шматочками. Відварити у воді до готовності. Перекласти рибу в миску. Бульйон залишити в каструлі.
02
Розігріти сковороду з олією, висипати подрібнену цибулю, обсмажити, всипати борошно, обсмажити до золотистого кольору.
03
Пряники залити пивом, через кілька хвилин, виделкою розчавити їх в кашку.
04
Додати в сковороду до цибулі і борошна пряники, влити рибний бульйон, додати за смаком спеції. Викласти на сковороду рибу, обсмажити.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores