
Кабачковий пиріг
Якщо для вас корисна їжа набагато важливіша, ніж калорійна, тоді ви не повинні втратити можливість приготувати пиріг з кабачків. Його хороші сторони в тому, що готувати такий пиріг можна хоч цілий рік, адже в супермаркеті знайти кабачки не складе труднощів. Не забуваємо і про те, що кабачки, а зокрема їх сік, дуже м'який, не викликає роздратування. Тому він корисний навіть для тих, хто страждає хворобами шлунка або цукровий діабет. Але і для тих, у кого таких проблем немає, кабачок теж корисний. Він містить у собі досить багато вітамінів і мінералів, які потрібні нашому організму. Ну а сир тільки добре доповнює цю страву.
Ingredients for the recipe
Ingredients
7 Flour 1kg
400 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
1 ст. л.
Salt Egypt
0,5 ч. л.
Mlekpol Mozzarella Grated Cheese 150g
1 ст.
Dobryk Baking Powder
1 ст. л.
Squash
2 шт.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
200 мл.
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
2 шт.
Homemade Butter
0,5 ч. л.
Preparation steps
01
Кабачки промити, обсушити, обрізати кінчики і натерти на тертці.
02
До кабачків додати просіяне борошно, тертий сир і ретельно перемішати
03
Далі необхідно окремо змішати молоко, яйце, сіль і розм'якшене масло.
04
Вилити суміш до кабачків, перемішати. Тісто повинне нагадувати консистенцію сметани.
05
Вилити тісто у форму, змащену маслом і випікати в розігрітій до 180°С духовці 45 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores