
Желе із соку
Спочатку желе робили тільки з м’ясом. У наш час існує желе солодке (яке так і називають) і з м'яса, на французькій має назву "ланшпіг". В українській і російських мовах це блюдо отримало назву "холодець" або "заливне". Що стосується солодких желе, то їх роблять з самих різних фруктів. Але от із соку - це щось нове. Ви можете робити таке желе як з одного виду соку, так і з декількох, щоб зробити желе різнобарвним і надати йому незвичайний смак. Це чудовий десерт до будь-якого свята і не тільки. Навіть найпростішу вечерю желе зробить більш святковою і надасть потрібну атмосферу.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Vita Banana-strawberry Nectar 1l
250 мл.
Sandora Banana Nectar 1l
250 мл.
Dobryk Gelatin 15g
10 г.
Flora Berries Mix 3in1 375g
за смаком
Preparation steps
01
У невелику каструлю налити полуничний сік. Всипати половину желатину, перемішати, залишити на 10 хвилин.
02
Ємність поставити на маленький вогонь, підігріти приблизно до 40 градусів.Перемішати, желатин має повністю розчинитися.
03
Розлити по келихах і поставити в холодильник на 2 години.
04
Те ж саме повторити з другим видом соку.
05
Розлити другий сік поверх першого соку. Поставити в холодильник на 2-3 години до повного застигання.
06
При бажанні желе прикрасити будь-якими ягодами (за смаком).
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores