Індійські тістечка  "Ладу" - Image

Індійські тістечка "Ладу"

Number of servings: 70Cooking time: 8 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Індійські тістечка "Ладу" - ласощі, які готують із нутовой або горохової муки, мелених горіхів і прянощів. Вони являють собою солодкі, пряні кульки, що тануть у роті. Такі солодощі готують в Індії у свята, особливо популярні вони у Північній Індії. Рецептів приготування цих ласощів існує безліч. "Ладу" можна надати форму кульок, а можна скористатися спеціальними формочками для цукерок. У будь-якому випадку Ви залишитеся задоволені результатом.

Ingredients

Кардамон

6 шт.

Кокосова стружка

20 г.

Кориця мелена

1 ч. л.

Масло вершкове

450 г.

Борошно нутове (або горохове)

400 г.

Мускатний горіх мелений

5 г.

Цукрова пудра

250 г.

Фундук (лісовий горіх)

50 г.

Preparation steps

01

Підсушити на сухій сковороді горіхи, зняти лушпиння і подрібнити в ступці або качалкою.

02

Вершкове масло розтопити в сковороді з товстим дном.

03

Додати нутове (або горохове) борошно і періодично помішуючи залишити на 15 хвилин на маленькому вогні, незабаром з'явиться горіховий аромат.

04

Потім додати мелене насіння кардамону, корицю і мускатний горіх, а також горіхи і кокосову стружку. Все ретельно перемішати і тримати на вогні ще близько 2-3 хвилин поки спеції не розкриють свій аромат.

05

Далі зняти сковороду з вогню і додати цукрову пудру. Ретельно все перемішати, розбиваючи грудки.

06

Перемістити масу в тарілку і остудити до кімнатної температури.

07

Потім, змочивши руки у воді, скачати кульки розміром з волоський горіх або більше. При бажанні прикрасити горіхами. Поставити в холодне місце на 30 хвилин. Десерт готовий!

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Vegetable curry

Vegetable curry

1

20 min