
Салат із шинкою "П'ятірка"
Італійський салат із шинкою "П'ятірка" стане для вас і гарніром, і салатом, і закускою. А приготувати таку страву може будь-хто. Адже, часу на її приготування потрібно зовсім небагато. Він вас виручить навіть тоді, коли ви дуже поспішаєте. Листя салату і маслини додадуть смаку салату солодкуватий присмак і зроблять його більш пікантним. А яйця, мариновані шампіньйони і шинка цілком наситять організм білками і вуглеводами. Тільки спробувавши цей салат, ви зрозумієте, чому він носить таку назву. Адже, італійська кухня славиться своєю пікантністю і вишуканістю на всі п'ять балів. Салат прикрашається двома салатними листям, тому інша прикраса тут може бути недоречною.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Argal York Sandwich Ham
200 г.
Mushrooms Champignon marinated home-made
100 г.
Maestro de Oliva Pitted Black Olives 360g
100 г.
Heinz Canned Sweet Corn 400ml
150 г.
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
2 шт.
Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g
за смаком
Leaves Porcelain Salad Bowl 15x7cm 500ml
4 шт.
Preparation steps
01
Яйця відварити, шинку порізати невеликими брусочками.
02
Порізати гриби пластинками.
03
Маслини порізати кружальцями.
04
Яйця порізати невеликими шматочками.
05
Змішати шинку, печериці, маслини, яйця, кукурудзу.
06
Посолити за смаком, заправити майонезом.
07
Викласти в склянку по 2 салатних листа уздовж стінок, всередину акуратно покласти салат.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores