
Салат із шинкою "П'ятірка"
Італійський салат із шинкою "П'ятірка" стане для вас і гарніром, і салатом, і закускою. А приготувати таку страву може будь-хто. Адже, часу на її приготування потрібно зовсім небагато. Він вас виручить навіть тоді, коли ви дуже поспішаєте. Листя салату і маслини додадуть смаку салату солодкуватий присмак і зроблять його більш пікантним. А яйця, мариновані шампіньйони і шинка цілком наситять організм білками і вуглеводами. Тільки спробувавши цей салат, ви зрозумієте, чому він носить таку назву. Адже, італійська кухня славиться своєю пікантністю і вишуканістю на всі п'ять балів. Салат прикрашається двома салатними листям, тому інша прикраса тут може бути недоречною.
Ingredients
Шинка
200 г.
Мариновані печериці
100 г.
Маслини
100 г.
Консервована кукурудза
150 г.
Яйця
2 шт.
Майонез
за смаком
Салатні листя
4 шт.
Preparation steps
01
Яйця відварити, шинку порізати невеликими брусочками.
02
Порізати гриби пластинками.
03
Маслини порізати кружальцями.
04
Яйця порізати невеликими шматочками.
05
Змішати шинку, печериці, маслини, яйця, кукурудзу.
06
Посолити за смаком, заправити майонезом.
07
Викласти в склянку по 2 салатних листа уздовж стінок, всередину акуратно покласти салат.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores