
Яловичина під скоринкою з апельсинової цедри і фенхеля
У процесі приготування страви дрібниць не буває. У запропонованому рецепті така, здавалося б, невелика деталь, як додавання в паніровку насіння фенхелю і натертої апельсинової цедри надає попередньо обсмаженим на оливковій олії стейкам нові оригінальні аромат і смак і допомагає стейкам зберегти соковитість при подальшому запіканні в духовці. Яловичина під скоринкою з апельсинової цедри і фенхеля - блюдо, яке не тільки внесе різноманітність у Ваш повсякденний раціон, але й не виявиться зайвим на святковому столі.
Ingredients
Сухарі товчені
50 г.
Насіння фенхелю
0,5 ч. л.
Цедра апельсина
0,5 ч. л.
Олія оливкова
2 ст. л.
Сіль
0,75 ч. л.
Перець чорний мелений
0,5 ч. л.
Вирізка яловича
800 г.
Гірчиця діжонська
4 ч. л.
Preparation steps
01
Духовку розігріти до 260°C.
02
У мисці змішати сухарі, насіння фенхелю, цедру, 1 ст. л. олії, по 0,25 ч. л. солі і перцю. Перемішати.
03
М'ясо розрізати на чотири стейка, натерти залишками солі і перцю.
04
Розігріти сковороду, налити залишки оливкової олії, викласти м'ясо на сковороду, обсмажити з обох сторін по 3-4 хвилини.
05
Перекласти м'ясо на тарілки, зверху викласти гірчицю, присипати сумішшю із сухарів. Поставити на 5 хвилин в духовку до готовності.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores