
Холодний суп гаспачо з моцарелою
Якщо вам захотілося чогось нестандартного і не зовсім традиційного, тоді можете приготувати чудову страву іспанської кухні. Гаспачо - це холодний суп з перетертих помідорів. Гаспачо прийшло до нас з Андалузії. Виникла страва гаспаччо досить давно. На півдні Іспанії прості люди часто готували страву, в якій змішували воду, оливкову олію, оцет, черствий хліб і часник. Така нехитра страва була повсякденною їжею бідних людей, які не знали як і чим прохарчуватися на плантаціях. Сьогодні цей "суп бідняків" - гаспачо став дуже актуальним, модним і популярним. У кращих ресторнах він вже коштує недешево і не вважається тепер їжею бідняків. Все змінюється з плином часу... Подавати суп гаспачо найкраще з грінками .
Ingredients for the recipe
Ingredients
Pink Tomato in Packing
1 кг.
Mozzarella Cheese Lel 45%
140 г.
Ellada Balsamic Vinegar 150ml
2 ст. л.
Vash Tsukor Sugar 10kg
2 ч. л.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
1 ст. л.
Salt Egypt
за смаком
Basil in Pot
за смаком
Preparation steps
01
З усіх помідорів необхідно акуратно зняти шкірку, а потім нарізати на середні шматочки.
02
Скласти шматочки помідорів в чашку для блендера. Туди ж додати бальзамічний оцет, оливкову олію, цукор і все посолити за смаком.
03
Перебити інгредієнти блендером до однорідної маси.
04
Моцарелу порізати на середні шматочки.
05
Розкласти по тарілках шматочки сиру і залити їх раніше приготованою масою із помідорів. Зверху прикрасити листочком базиліка.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores