
Часниковий соус з петрушкою і селерою
Приготувати правильний соус до страви - це теж неймовірно важко. Тому що підібрати зі всієї палітри продуктів потрібні інгредієнти для соусу - це дуже тонка справа. Недарма кулінари змагаються своєю майстерністю в приготуванні соусів. А соус - це доповнення до страви. Саме правильно підібраний соус змушує страву розкритися і заграти новими фарбами і відтінками. Ми вам пропонуємо перевірений рецепт приготування часникового соусу з петрушкою і селерою. Простий у приготуванні, смачний і дуже корисний соус. Він відмінно підійде до парової білої риби, курячої грудки, запечених або приготованих на пару овочів. Втім, з таким соусом можна запікати рибу, овочі, курку.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Parsley 70g
40 г.
Celery Stalk
100 г.
Garlic
1 зубчик
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
0,5 ч. л.
Akvulya Still Water 2l
3 ст. л.
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Всі інгредієнти помити і почистити.
02
Видалити у селери жорсткі волокна, а потім нарізати її шматочками.
03
У блендері збити петрушку, часник, селеру, сіль і 3 столові ложки води. Додати в соус олію. І ще раз все збити.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores