Фруктовий холодний чай - Image

Фруктовий холодний чай

Number of servings: 5Cooking time: 25 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

У літню спеку як ніколи хочеться чогось легкого і освіжаючого. Такого, щоб і спрагу вгамувало, і підбадьорило. Поспішаємо запропонувати Вам чудовий рецепт фруктового холодного чаю – прекрасна, а головне корисна і бюджетна альтернатива магазинним солодким напоям з сумнівним складом і шкідливій газованій воді. Все, що Вам потрібно – чорний чай і Ваші улюблені фрукти, які в спекотний літній сезон завжди знайдуться у власному саду. Якщо бажаєте зробити вже зовсім низькокалорійний і дієтичний напій – у такому випадку цукор можете замінити медом. А найголовніше: цей ефектний і смачний чай-коктейль стане доречним на святковому застіллі. Його можна взяти із собою на природу або пікнік.

Ingredients for the recipe

Akvulya Still Water 2l
11.50 - 25.50

Akvulya Still Water 2l

2 l

Ingredients

Akvulya Still Water 2l

Lipton Forest Fruits Black Tea 1.5g*20pcs

5 ч. л.

Johnprince Apple 70+

1шт

Orange

1шт

Strawberries

200г

Peach

1шт

Vash Tsukor Sugar 10kg

за смаком

Malyatko Not Carbonated Mineral Water 1.5l

Preparation steps

01

Заварити чай, залишивши його на 10-15 хвилин настоюватися, потім охолодити.

02

Фрукти вимити, яблуко очистити від шкірки, нарізати великими шматочками. Персик нарізати дольками.

03

Апельсин розрізати навпіл. Одну половинку залишити для прикраси, з другої зняти шкірку, крупно нарізати і обшпарити окропом, м'якоть подрібнити.

04

Полуницю розім'яти виделкою. Змішати в глечику настій чаю та фрукти. Подавати у високих келихах з кубиками льоду.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Chocolate Prune

Chocolate Prune

9

30 min