
Фруктовий холодний чай
У літню спеку як ніколи хочеться чогось легкого і освіжаючого. Такого, щоб і спрагу вгамувало, і підбадьорило. Поспішаємо запропонувати Вам чудовий рецепт фруктового холодного чаю – прекрасна, а головне корисна і бюджетна альтернатива магазинним солодким напоям з сумнівним складом і шкідливій газованій воді. Все, що Вам потрібно – чорний чай і Ваші улюблені фрукти, які в спекотний літній сезон завжди знайдуться у власному саду. Якщо бажаєте зробити вже зовсім низькокалорійний і дієтичний напій – у такому випадку цукор можете замінити медом. А найголовніше: цей ефектний і смачний чай-коктейль стане доречним на святковому застіллі. Його можна взяти із собою на природу або пікнік.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Akvulya Still Water 2l
1л
Lipton Forest Fruits Black Tea 1.5g*20pcs
5 ч. л.
Johnprince Apple 70+
1шт
Orange
1шт
Strawberries
200г
Peach
1шт
Vash Tsukor Sugar 10kg
за смаком
Malyatko Not Carbonated Mineral Water 1.5l
Preparation steps
01
Заварити чай, залишивши його на 10-15 хвилин настоюватися, потім охолодити.
02
Фрукти вимити, яблуко очистити від шкірки, нарізати великими шматочками. Персик нарізати дольками.
03
Апельсин розрізати навпіл. Одну половинку залишити для прикраси, з другої зняти шкірку, крупно нарізати і обшпарити окропом, м'якоть подрібнити.
04
Полуницю розім'яти виделкою. Змішати в глечику настій чаю та фрукти. Подавати у високих келихах з кубиками льоду.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores