Смажені в духовці картопляні палички по-японськи - Image

Смажені в духовці картопляні палички по-японськи

Number of servings: 6Cooking time: 1 hDifficulty: EasyMeal: Lunch

Пропонуємо вам відмінний рецепт картоплі фрі по-домашньому. Він настільки простий, що робити його можна хоч щодня. І нехай ця страва не зовсім вишукана, її складно назвати святковою і подавати на стіл гостям, але для звичайної вечері це чудовий варіант. Хороший рецепт для тих, хто не любить клопоту з обідом/вечерею, адже досить начистити і порізати картоплю, а далі вона сама готується у духовці. А ви в цей час можете відпочити або приготувати собі легкий салат чи соус до цієї страви. Тут вже ви можете експериментувати, як хочете.

Ingredients

Картопля

1 кг

Олія оливкова

2 ст.л.

Сіль

1 ч.л.

Цукор

1 ч.л.

Суміш спецій для картоплі

1 ч.л.

Preparation steps

01

Розігріти духовку до 200°C градусів.

02

Порізати картоплю уздовж довгими паличками і викласти на деко. Збризнути оливковою олією і добре перемішати. Смажити в духовці 25 хвилин. Перемішати і смажити ще приблизно 25 хвилин до готовності і золотистого кольору.

03

У маленькій мисці змішати сіль, цукор і спеції. Посипати гарячі палички і подавати.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Lo Mein

Lo Mein

1

30 min