Рибний салат із мінтая - Image

Рибний салат із мінтая

Number of servings: 4Cooking time: 2 hDifficulty: DifficultMeal: Lunch

Будь-яке свято, навіть звичайне, не обходиться без холодних закусок. Крім канапе і різних бутербродів е, це ще й легкі смачні салати. Але завжди хочеться, щоб салат був не просто приємний на смак, але і корисний. А ще, яка ж господиня не хоче похвалитися новими рецептами, які вона познаходила в інтернеті або кулінарній книзі, щоб здивувати своїх гостей? Якщо це про вас, тоді швидше спробуйте зробити салат з мінтая. Як відомо, риба буде до речі навіть за вечерею, адже її м'ясо багате на білки, а значить і корисно для вас. Крім риби в цьому салаті є морква і кріп, що робить цей салат дуже легким і в теж час простим. Тому вам не доведеться витрачати багато часу на приготування, а ваші гості будуть ласувати смачним салатом з мінтаю.

Ingredients

Філе мінтая

500 г.

Морква

100 г.

Кріп

1 пучок

Майонез

3 ст. л.

Сіль

за смаком

Preparation steps

01

Відварити моркву протягом 30-40 хвилин до готовності, остудити.

02

Філе мінтая відварити протягом 15 хвилин з моменту закипання. Остудити.

03

Розділити рибу руками на дрібні шматочки, видалити кісточки, якщо вони є.

04

Моркву протерти на дрібній тертці, а кріп дрібно нарізати.

05

У салатницю покласти рибу, моркву, кріп, майонез, посолити і перемішати. Готовий салат поставити на 1 годину в холодильник.

06

При подачі на стіл можна прикрасити кропом.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Cream Cheese Fritters

Cream Cheese Fritters

1

30 min