
Рибний пиріг із креветками та картопляним пюре
Ця страва в першу чергу сподобається тим, хто обожнює морепродукти. Але і тим, хто до них спокійно ставиться, страва теж припаде до смаку. Адже м'який смак лосося і ніжних креветок ще нікого не залишав байдужим. Картопля, звичайно, робить страву більш ситною і повноцінною. Рибний пиріг можна подавати і на святковий стіл, прикрасивши зеленню. Ви можете додавати в страву томати, наприклад, для більшої соковитості . Або будь-який інший інгредієнт. У будь-якому випадку креветки і лосось зроблять страву дуже вишукано і цікавою. Такий пиріг точно стане прикрасою будь-якого столу, навіть якщо ви просто вирішили побалувати своїх рідних і близьких у будный день.
Ingredients
Лосось
400 г.
Креветки
350 г.
Картопля
700 г.
Молоко
600 г.
Масло вершкове
200 г.
Вершки 33-35%
300 г.
Цибуля-порей
150 г.
Яйце перепелине
8 шт.
Сир пармезан
150 г.
Сіль
за смаком
Перець чорний мелений
за смаком
Preparation steps
01
Картоплю помити, очистити, нарізати шматочками і відварити в підсоленій воді до готовності. Злити воду і зробити з картоплі пюре, додавши вершкове масло і молоко. Яйця відварити і очистити.
02
М'якоть лосося відокремити від кісток. Креветки відварити в підсоленій воді 3 хвилини. Цибулю-порей помити і нарізати кільцями. Форму змастити вершковим маслом. Сир натерти на дрібній тертці. Духовку розігріти до 190°C градусів.
03
Вершки трохи збити. Викласти лосось, креветки, яйця, цибулю, вершки, пюре. Зверху посипати сиром і поставити форму в духовку. Запікати близько 25-30 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores