Домашнє тушоковане куряче м'ясо - Image

Домашнє тушоковане куряче м'ясо

Number of servings: 6Cooking time: 1 h 20 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

У кожної господині є свої рецепти приготування тих чи інших страв. Приміром, той же самий зелений борщ всі готують трошки по-різному, хоча сама страва дуже старовинна і головний інгредієнт - щавель залишається завжди незмінним. Ось і ми сьогодні хочемо поділитися з вами рецептом приготування домашньої тушонки з курки. Тушонку почали готувати давно і у кожного є свій рецепт приготування цього чудового продукту. Але куряча тушонка, приготована по-нашому рецепту, відрізняється особливим смаком. Домашня тушонка з курки виходить дуже ніжна, ароматна і смачна. Відкривши баночку такої тушонки, ви будете насолоджуватися її прекрасним та ніжним смаком, що тане в роті. Приємного апетиту!

Ingredients

Курка

2 кг.

Перець черний горошком

20 шт.

Сіль

20 г.

Лавровий лист

4 шт.

Preparation steps

01

Курку нарізати середніми шматочками і укласти в каструлю.

02

Додати сіль, перець і приправи за смаком.

03

Поставити в холодильник на 1 годину.

04

На дно стерильної банки укласти лавровий лист і чорний перець горошком. Укласти в банки куряче м'ясо. І відправити банки в духовку на 4,5 години при температурі 140˚С. Коли тушонка буде готова можна закручувати стерильними кришками.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Cream Cheese Fritters

Cream Cheese Fritters

1

30 min

Домашнє тушоковане куряче м'ясо – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua