
Цвітна капуста зі свининою
Усі ми-господині знаємо, що чоловіча половина дуже любить смажене м'ясо, і не менше, тушковану капусту. А якщо з'єднати ці інгредієнти? Вийде подвійна порція задоволення! М'ясо у поєднанні з цвітною капустою в цьому рецепті виходить соковитим і смачним, і не боячись перебільшити, можна сказати, - просто чудовим! Щоб передати істинну красу і тонкість смаку, потрібно тільки спробувати. Хоча можна і постежити за реакцією чоловічої половини вашої сім'ї, і зрозуміти - як смачно! Клопоту з приготуванням не буде, все досить просто і зрозуміло. Поспішайте отримати максимум задоволення вже зараз!
Ingredients
Свинина
600 г.
Цвітна капуста
1 качан
Сметана
100 г.
Часник
1 шт.
Сир твердий
50 г.
Вершкове масло
1 ст. л.
Сіль
за смаком
Перець чорний (мелений)
за смаком
Preparation steps
01
Розпочати приготування страви з капусти: цвітний овоч помити і розділити на суцвіття. Помістити в киплячу воду і варити 10 хвилин. Готову капусту перекласти в посудину. Додати сметану і дрібно нашаткований часник. Посолити і перемішати.
02
Свинину нарізати на великі шматочки. Посолити, зробити надрізи і обсмажити. Готове м'ясо викласти в змащену вершковим маслом форму. Поперчити, накрити фольгою і готувати в розігрітій до 200°C духовці 20 хвилин.
03
Після того, як свинина буде готова, звільнити її від фольги. Викласти зверху цвітну капусту. Додати сметану, присипати тертим сиром і поставити запікати ще на хвилин 15-20, але вже при температурі 220°C, а то і 250ºС.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores