
Печиво "Павуковий сендвіч"
Рідко буває, що печиво не тільки смачне і солодке, але ще й приваблює усіх своєю формою і виглядом. Ці слова точно про наш рецепт печива "Павуковий сендвіч". Ви тільки погляньте, як цікаво виглядає печиво. Павутинка на ньому зверне на себе увагу не тільки дітей, а й дорослих. Адже як не крути, але очима ми сприймаємо найбільшу кількість інформації. А значить підсвідомо вибираємо собі їжу, яка сподобалася нам з вигляду. Спробувавши це печиво, ви ні крапельки не розчаруєтеся, оскільки воно розкриває цікавий смаковий букет, який полонить з першого шматочка. Ідеальна форма, ідеальний зміст - що може бути краще?!
Ingredients
Борошно
300 г.
Какао
80 г.
Сода
3 г.
Сіль
3 г.
Масло вершкове
200 г.
Цукор
90 г.
Ванільний екстракт
5 г.
Яйце
1 шт.
Цукрова пудра
300 г.
Вершковий сир
350 г.
Помаранчевий харчовий барвник (упаковка)
1 шт.
Preparation steps
01
В невеликій мисці змішати сухі компоненти: борошно, какао-порошок, соду та сіль.
02
Міксером змішати вершкове масло, цукор та ванільний екстракт, збивати не менше 3 хвилин. Потім додати яйце. Зменшити швидкість збивання та додати борошно з сухими інгредієнтами. Змішувати, поки тісто не стане однорідним та м'яким.
03
Покласти готове тісто в целофан та поставити в холодильник мінімум на 4 години. Готове тісто можна зберігати в холодильнику до 4 днів.
04
Розігріти духовку до 190°С. Тісто розкачати не дуже тонко та вирізати невеликі кружечки. Викласти на деко, змащене маслом та обкладене пергаментом. Випікати 10 хвилин.
05
Поки печиво готується, збити вершковий сир близько 3 хвилин. Додати до сиру цукрову пудру та продовжувати збивати ще не менше 3 хвилин. Поставити миску з цим кремом у тарілку з льодом, і пофарбувати крем харчовим барвником. Перемішати, для отримання рівномірного кольору.
06
Скласти з печива сендвічі, промащуючи їх оранжевим сирним кремом, а зверху намалювати павутинки, використовуючи той же крем. Печиво готове.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores