
Салат з курки з помідорами, солодкою кукурудзою і сухариками
Досить не складний салат, який може замінити повноцінну страву. Ви зможете взяти його з собою на роботу в якості обіду або повечеряти. Над складом і заправкою, звісно можна експериментувати. Наприклад, додати в салат відварені яйця, ананаси, зелене листя салату (айсберг, рукколу та інші види), гриби (смажені, особливо шампіньйони), часник. За бажанням курку можна не відварити, а запекти в духовці з оливковою олією і спеціями (наприклад, італійські або прованські трави). Також куряче філе можна обсмажити, а потім нарізати кубиками або соломкою. Заправку урізноманітнити можна за допомогою гірчиці, лимонного соку і бальзамічного оцту.
Ingredients
Сир
100 г.
Курка (філе)
200 г.
Хліб білий
100 г.
Перець солодкий
60 г.
Помідори
200 г.
Кукурудза консервована
100 г.
Олія оливкова
40 мл.
Сіль
за смаком
Перець чорний мелений
за смаком
Preparation steps
01
Сир нарізати соломкою або кубиками. Куряче філе відварити в підсоленій воді. Потім злити воду і охолодити птицю. Філе нарізати кубиками або скибочками. Хліб нарізати і підсушити в духовці.
02
З кукурудзи злити рідину. Помідори і солодкий перець помити і нарізати кубиками. Всі інгредієнти з'єднати. Додати оливкову олію, спеції і перемішати салат.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores