
Нагетси курячі
Назва страви "нагетси курячі" звучить дуже заманливо. Особливо, якщо сьогодні у вашому будинку очікується якась подія або ви просто покликали дружню компанію. Не всі чули про таку страву. Насправді нагетси - це смажені курячі філе в панірувальних сухарях. Але приготувавши їх слідуючи рецепту, вам вдасться уникнути тих неприємних моментів, які можуть бути після поїдання цих чудесних смажених філе пунктах громадського харчування. Адже це ж свої домашні курячі нагетси! Ними і насолодитеся і порадуєте своїх найдорожчих людей. Деякі люди готують їх з додаванням твердих сортів сиру. Просто посипають натертим сиром, коли нагетси смажаться.
Ingredients
Філе куряче
600 г.
Яйце куряче
1 шт.
Майонез
за смаком
Сухарі панірувальні
1 стакан
Сіль
за смаком
Спеції
за смаком
Олія соняшникова
5 ст. л.
Preparation steps
01
Ретельно промити куряче філе. Потім підсушити його. Нарізати куряче філе полосками.
02
В окремій мисці збити яйце, сіль і спеції за смаком. Додати майонез. Все перемішати. Смужки курячого філе помістити в отриману яєчну масу на 15 хвилин.
03
Потім в іншу миску насипати панірувальних сухарів. Обваляти смужки курячого філе в панірувальних сухарях. Після цього занурити їх знову в яєчну масу і обваляти в сухарях.
04
На середньому вогні розігріти сковороду з соняшниковою олією. Викласти шматочки на розігріту сковороду.
05
Обсмажити шматочки курячого філе до утворення золотистої скоринки. Викладати нагетси на широку тарілку з серветкою, щоб позбутися зайвого жиру.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores