Сирники з яблуками і сухофруктами  - Image

Сирники з яблуками і сухофруктами

Number of servings: 4Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Сирники - страва відома і всіма улюблена. Такою корисною стравою і одночасно десертом люблять поласувати і дорослі і діти. Варіантів приготування сирників і начинок для них безліч. До вашої уваги сирники з тертими яблуками і начинкою із сухофруктів (родзинок і кураги). За смаком в цю композицію також можна додати корицю. Зверніть увагу на якість сухофруктів, які будете використовувати - віддайте перевагу більш м'яким і не засушеним куразі та родзинкам. Також не нехтуйте процесом замочування сухофруктів в окропі, так як вони повинні по максимуму розм'якшитися.

Ingredients for the recipe

Cottage Cheese 9%
87.90

Cottage Cheese 9%

per 1 kg

Ingredients

Cottage Cheese 9%

250 г.

Vash Tsukor Sugar 10kg

15 г.

Chicken Egg C0 1pc

2 шт.

Top Grade Wheat Flour

50 г.

Svit Fruktiv Dried Sliced Red Apples 50g

120 г.

Uzbek Dried Apricots

30 г.

Raisins

50 г.

Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml

20 мл.

Preparation steps

01

Яблуко помити, очистити і натерти на крупній тертці. Віджати з натертої маси сік.

02

Курагу і родзинки замочити в окропі. Потім злити воду і нарізати шматочками.

03

Сир протерти через сито. Додати борошно, яйця, цукор, сухофрукти, яблука. Довести масу до однорідності.

04

Сформувати з маси кульки і викласти їх на сковорідку з розігрітою олією. Трохи приплюснути і обсмажити до золотистого кольору.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Panna-cotta with Gorgonzola сheese

Panna-cotta with Gorgonzola сheese

4

30 min