Запіканка з фаршу і картопляного пюре - Image

Запіканка з фаршу і картопляного пюре

Number of servings: 3Cooking time: 1 hDifficulty: EasyMeal: Lunch

Не варто думати, що запіканки - це виключно солодка страва і підходить тільки для десертів. Зараз існує їх так багато різних, що легко і загубитися. Всі вони досить різні, з різними наповнювачами і смаком. Але все таки можна виділити найсмачніші. Наприклад, запіканка із фаршу і картоплі. Хороша вона тим, що така страва цілком підійде для смачної і швидкої, а головне - ситної вечері з найріднішими. До неї можна зробити хіба що легкий салат - і все. Так як в запіканці є все, що потрібно: і гарнір з картоплі, і м'ясо. Тому можете сміливо приступати до приготування смачного обіду або вечері - з такою запіканкою, ми впевнені, це у вас вийде.

Ingredients

Фарш свинний

250 г.

Цибуля ріпчаста

80 г.

Соус

320 г.

Картопля

450 г.

Масло вершкове

25 г.

Молоко

30 мл.

Сіль

за смаком

Preparation steps

01

Картоплю помити, очистити, залити холодною водою і відварити до готовності. Злити воду, розім'яти картоплю на пюре. Додати масло, молоко і добре перемішати.

02

Цибулю очистити від лушпиння і дрібно нарізати. Обсмажити цибулю і фарш на сковороді до золотистого кольору. Додати в сковорідку соус (наприклад, томатну пасту або будь-який на ваш смак) і тушкувати близько 30 хвилин. Духовку розігріти до 180 градусів.

03

Укласти у форму для запікання фарш, зверху викласти пюре. Покласти форму в духовку і запікати близько 15-20 хвилин. Викласти запіканку на порційні тарілки і подавати.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Запіканка з фаршу і картопляного пюре – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua