Салат «Цезар» з м'ясом - Image

Салат «Цезар» з м'ясом

Number of servings: 4Cooking time: 50 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Забавна історія пов'язана з цим чудовим салатом. Придумав його ще в минулому столітті іменитий кухар, власник мережі американських ресторанів – італієць Цезар Кардіні. Це саме той випадок, коли найгеніальніші кулінарні ідеї народжуються внаслідок обмеженості в часі і в кількості наявних продуктів. І як наслідок вдалого експерименту виник «Цезар» – вишуканий, ситний і одночасно легкий салатик, який і до цього дня користується шаленою популярністю в усьому світі. Кожен поважаючий себе ресторан завжди має в своєму меню цю знамениту закуску. І не дивно: гармонійне поєднання інгредієнтів і особлива заправка-соус приведе в захоплення навіть найпримхливішого гурмана.

Ingredients for the recipe

Myaso Karpat Chilled Pork Cutlet Meat
205.08

Myaso Karpat Chilled Pork Cutlet Meat

per 1 kg

Ingredients

Myaso Karpat Chilled Pork Cutlet Meat

350 г.

Khersonskyy Syr Korolivskyy Cheese 45%

50 г.

Lollo Bionda Green Salad

40 г.

Tsar Khlib Creamy Bread 330g

100 г.

Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g

30 г.

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Salt Egypt

за смаком

Preparation steps

01

М'ясо нарізати невеликими шматочками або кубиками. Потім обсмажити на сковороді.

02

Хліб нарізати кубиками й обсмажити. Салат помити, просушити, нарвати руками.

03

Сир натерти на крупній тертці. Всі інгредієнти з'єднати. Додати майонез, перець за смаком і перемішати салат.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min