Брюссельська капуста з медом - Image

Брюссельська капуста з медом

Number of servings: 4Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Представляємо вашій дорогоцінній увазі рецепт страви брюссельська капуста з медом. Брюссельська капуста до деяких пір була нечастим гостем на наших столах. Справа в тому, що упередженість, яка в деякій мірі притаманна людям не дозволяла цьому овочу вибитися на високий кулінарний рівень. Але за рахунок такого найціннішого біохімічного складу брюссельської капусти, страви на її основі стали дуже популярними. Брюссельська капуста з медом порадує вас особливим і найніжнішим витонченим смаком. Імбир додасть пікантності страві. А завдяки меду страва буде мати злегка вловимий, слабосолодкуватий приємний післясмак. Чорний перець додасть гармонійної завершеності страві. Приємного апетиту!

Ingredients

Брюссельська капуста

600 г.

Мед

1 ст. л.

Соняшникова олія

3 ст. л.

Тертий корінь імбиру

1 ст. л.

Сіль

за смаком

Чорний мелений перець

за смаком

Preparation steps

01

Розігріти духовку до 200°С. Натерти корінь імбиру.

02

Форму для запікання змастити олією. Брюссельську капусту з імбиром, сіллю і перцем поставити запікатися на 20 хвилин.

03

Полити капусту медом, перемішати і залишити ще на 5 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Брюссельська капуста з медом – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua