Пудинг із хліба - Image

Пудинг із хліба

Number of servings: 8Cooking time: 2 hDifficulty: DifficultMeal: Lunch

Пудинг - це традиційна назва англійського десерту. Англійська кухня, як і інші кухні світу містить в собі багато рецептів десертів. От сьогодні ми представляємо вам один з них. Готувати будемо пудинг з хліба. Здавна в Англії пудинг готували із залишків білого хліба, цукру іноді додавали будь-які ягоди. Хлібний пудинг - це легкий, красивий, простий і дуже смачний десерт, а приготувати його зовсім нескладно. Цей десерт ще й дуже економний, так як часто хліб черствіє і викидається, а в такий десерт черствий хліб додавати в самий раз. І з такого хліба можна приготувати шалено смачний пудинг. Коли до чаю хочеться чогось смачненького, то такий пудинг з хліба буде справжньою знахідкою.

Ingredients for the recipe

Dr.Schar gluten-free white bread 200g
169.90 - 216.13

Dr.Schar gluten-free white bread 200g

250 g

Ingredients

Dr.Schar gluten-free white bread 200g

7 шматочків

Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g

600 мл.

Homemade Butter

3 ст. л.

Eco Ground Cinnamon

1 ч. л.

Vash Tsukor Sugar 10kg

3 ст. л.

Pott Rum 54% 0.7l

3 ст. л.

Raisins

150 г.

Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs

2 шт.

Preparation steps

01

Нагріти молоко, масло розтопити з корицею, цукром, ромом і родзинками. Перемішати.

02

Нарізати білий хліб на шматочки, покласти у форму для запікання і залити молочною сумішшю. Залишити на 30 хвилин.

03

Збити яйця, влити до хліба, поставити запікатися на 50 хвилин при температурі 170°С.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Cream Cheese Fritters

Cream Cheese Fritters

1

30 min