
Болгарська мусака з бараниною
Ingredients for the recipe
Ingredients
Grilled Eggplant
1,2 кг.
Packed Onion from 3kg
1 шт.
Salt Egypt
2 ч. л.
Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml
2 ст. л.
Sliced Red Paprika
1 ч. л.
Spice Black Pepper Ground
0,25 ч. л.
Top Grade Wheat Flour
150 г.
Pink Tomato in Packing
4 шт.
Chicken Egg C0 1pc
4 шт.
Fanni Yogurt 2.2% 750g
300 мл.
Preparation steps
01
Баклажани нарізати тонкими часточками, натерти сіллю. Залишити на 1 годину.
02
Цибулю подрібнити, обсмажити на розігрітій сковороді в олії до золотистого кольору.
03
Додати в сковороду фарш, паприку, посолити і поперчити за смаком. Зайвий жир і олію перелити в іншу сковороду, яку поставити на вогонь.
04
Баклажани обваляти в борошні, обсмажити на приготованій сковороді.
05
У змащену олією форму для випікання викласти на дно шар фаршу, зверху баклажани, на баклажани покласти тонко нарізані помідори. Поставити в розігріту до 180°C духовку на 1 годину.
06
У мисці змішати яєчні жовтки, йогурт, всипати борошно, ретельно перемішати. Залити сумішшю мусаку, готувати ще 15 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores






























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)