Швидкий овочевий суп - Image

Швидкий овочевий суп

Number of servings: 6Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Овочеві супи - основа здорового харчування. Переваги цих супів в тому, що вони нормалізують роботу шлунково-кишкового тракту, збуджують апетит і при цьому поживні, а про їх багатий вітамінний склад, завдяки овочевим інгредієнтам, і говорити не потрібно. Запропонований рецепт - смачний, швидкий і простий у приготуванні овочевий суп. Склад інгредієнтів не залишає й тіні сумніву в корисності цього супчика. Щоб отримати максимум вітамінів, супу бажано варити невеликий об'єм, щоб подавати і їсти його свіжим, оскільки в розігрітому супі вже менше вітамінів. Якщо варити цей суп не на курячому бульйоні, як запропоновано в рецепті, а просто на воді, його цілком можна використовувати для харчування тим, хто дотримується посту.

Ingredients

Цибуля-порей

2 шт.

Стебло селери

2 шт.

Часник

2 шт.

Помідори консервовані

400 г.

Квасоля біла консервована

400 г.

Бульйон курячий

1,7 л.

Макарони

85 г.

Зелений горошок заморожений

100 г.

Квасоля зелена стручкова

100 г.

Олія оливкова

2 ст. л.

Песто

1 ст. л.

Сир пармезан

100 г.

Preparation steps

01

Нарізати помідори на середні шматочки. Квасолю викласти з банки, промити. Часник подрібнити, селеру і порей дрібно нарізати.

02

Нагріти в каструлі з товстим дном олію, висипати в неї цибулю, селеру і часник. Готувати на невеликому вогні протягом 6-8 хвилин, до м'якості овочів.

03

Додати в каструлю помідори, квасолю, влити нагрітий бульйон, додати макарони, довести до кипіння, варити протягом 5 хвилин.

04

Додати в каструлю горошок, соус песто, варити протягом 3 хвилин до м'якості овочів і макаронів.

05

Посолити і поперчити за смаком, при подачі посипати зверху тертим пармезаном.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Швидкий овочевий суп – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua